Yleisimpiä kotitalouksien ja vapaa-ajan asuntojen sähkömiestä vaativia töitä ovat mm. märkätilojen remontit sekä kiinteiden sähkökalusteiden, kuten lieden asentaminen. Suoritamme näiden lisäksi myös erikoisemmat toiveet aina led-valaistuksesta atk-rasiointiin.

Jos etsit sähköurakoitsijaa saneerauskohteeseen tai pieneen pintaremonttiin niin Sähköpalvelu Amron on oikea palvelu juuri sinulle. Toteutamme suunnitelmiesi mukaiset sähkötyöt ammattimaisesti ja lopputuloksena on toivedesi mukainen ja ennenkaikkea turvallinen uudistettu koti.

Kotitalouksien pienissä sähkötöissä kannattaa huomioida, että pistorasian korjaaminen tai valaisimen uusiminen saattaa kuulua kiinteistön omistajalle, vuokraisännälle tai huoltoyhtiölle. Tällaisessa tapauksessa etenkin kerrostalossa asujan kannattaa aina ensisijaisesti olla yhteydessä taloyhtiön huoltovastaavaan ennen sähkömiehen tilaamista.

Kodin sähkesaneeraus

Oman kodin mukavuus ja turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää etenkin lapsitalouksille. Sähköpalvelu Amron tietää tämän ja tarjoaakin kotitalouksille helpon tavan tehdä sähkösaneerauksen, eli talon tai huoneiston täydellisen sähköremontin. Halutessanne teidän ei tarvitse osallistua lainkaan, mutta voitte toki valita mm. näkyvien rasioiden mallit ja muutenkin vaikuttaa suunnitteluvaiheessa kertomalla omia tarpeitanne ja toiveitanne.